NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Servei de Fisioteràpia


De què es tracta?

El Centre de Recursos per a la Gent Gran de Salt, cogestionat per l’Ajuntament de Salt i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, ofereix, les tardes dels dimecres, un Servei de Fisioteràpia gràcies a un conveni amb el Consorci d’Acció Social de Catalunya.
 
En el Parc de Salut del Centre hi ha nou aparells que permeten instruir el cos. Cadascun té una funció determinada per millorar la coordinació i mobilitat. Cada instrument té un cartell on s’explica com funciona i quines són les recomanacions d'ús.
 
Tot i això, per tal de dinamitzar aquest Parc de Salut, una tarda a la setmana es fan uns itineraris guiats a càrrec d’un professional fisioterapeuta, amb l’objectiu general de millorar la mobilitat de les activitats de la vida diària.
 
Els objectius són potenciar l’activitat muscular i el bon funcionament de totes les articulacions, per prevenir a llarg termini dolors i/o deformitats, augmentar el volum respiratori per millorar l’adaptació a l’esforç físic, reeducar la postura corporal per prevenir i disminuir els dolors que se'n derivin i millorar la mobilitat, coordinació, l’equilibri i la marxa, entre d’altres mesures.
 
També es faran unes sessions grupals per treballar exercicis, en les quals les persones hauran d’interactuar entre elles, per tal d’afavorir també la part més social i anímica.
 
Com a valor afegit, aprofitant l’expertesa de la professional fisioterapeuta, es podran anar fent altres tractaments individuals amb tècniques com la massoteràpia, que està molt indicada per disminuir l'ansietat i la tensió muscular.
 
 
Qui hi pot accedir?
 
Les persones majors de 65 anys del municipi de Salt.
 
 
On em puc adreçar?
 
Centre de Recursos per a la Gent Gran
Plaça de la Vila s/n (cantonada c/ Dr. Fleming)
17190 Salt
Telèfon: 972 011 655
(Cal demanar cita prèvia)
 
 

Enllaços

-----------------------------------