NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Programa Maternoinfantil 0-3

 
De què es tracta?
 
El programa Maternoinfantil aglutina un conjunt d’actuacions adreçades a la prevenció i educació en nens d'entre 0 i 3 anys que pertanyen a col·lectius en situació de vulnerabilitat social o risc d’exclusió.
 
Es desenvolupa entorn dels següents projectes:

  • Projecte socioeducatiu grup de mares “Paideia”
  • Projecte Alimentació Nadó


Projecte socioeducatiu grup de mares "Paideia"


Es tracta d’un taller de grup adreçat a mares en situació de vulnerabilitat social, amb necessitat de compartir l’experiència educativa vers els seus fills menors de 3 anys. El taller està dirigit per una educadora, i en sessió de grup aprenen de l’intercanvi de coneixements, en el marc d'un espai creatiu i imaginatiu, per escoltar, comprendre, respectar i educar estimant els infants.


Projecte Alimentació Nadó

El programa de seguiment d'alimentació infantil té com a objectiu el repartiment just d'aliments per a nadons (llet de continuació i farinetes de 5 cereals) procedents d’ajudes del Banc d’Aliments de la Unió Europea. Mitjançant un conveni amb Càritas Salt, el servei té la finalitat de donar suport durant l’etapa de 0 a 1 anys en alimentació infantil en situacions de pobresa i exclusió social, així com orientació i seguiment durant aquesta etapa de desenvolupament


Qui hi pot accedir?

Famílies amb nadons d’edats 0-3 anys del municipi de Salt, i per derivació dels Serveis Bàsics d'Atenció Social.


On em puc adreçar?

Consorci de Benestar Social Gironès-Salt
C/ Riera de Mus, núm. 1-A
17003 Girona
T. 972 20 19 62
F. 972 21 35 73

Enllaços

-----------------------------------