NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Es crea el Segell Inclusiu de Salt, un distintiu de qualitat per a projectes que es desenvolupin al municipi

 
L’Ajuntament de Salt, juntament amb el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, ha creat un distintiu per aquells projectes socials que es portin a terme a Salt, i estiguin en consonància a les necessitats actuals del municipi recollides en el Decàleg Anual de Prioritats. L’objectiu final és aconseguir treballar de forma conjunta contra l’exclusió social, sense duplicitats i amb eficiència, per tal d’aconseguir una ciutat més cohesionada i amb més benestar.


El Segell de Projecte Inclusiu és un distintiu de qualitat que l’Ajuntament de Salt atorga a projectes que es realitzen al municipi de Salt. Mitjançant aquest segell, l’Ajuntament certifica que el projectes estiguin alienats amb les necessitat prioritàries del municipi, les qual s’estableixen en el Decàleg Anual de Prioritats.

Es tracta d’una marca de reconeixement conforme el projecte compleix amb uns estàndards de qualitat, respecte al seu impacte inclusiu, de sostenibilitat, de bones pràctiques i de treball en xarxa i col·laboratiu.

El segell Inclusiu de Salt el pot sol·licitar totes aquelles entitats o persones físiques que desenvolupin projectes d’interès socials per als ciutadans i ciutadanes de Salt. Els diferents impresos es poden descarregar a les webs www.cbs.cat i www.viladesalt.cat. Per a més informació, podeu adreçar-vos a l’Oficina Tècnica d’Inclusió de Salt del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.


OFICINA TÈCNICA D’INCLUSIÓ
Edifici de Serveis Socials
C/ Àngel Guimerà, 106-108, 1a planta
17190 Salt
Telèfons; 972 235 105 / 972 011 656
 
 
Horari d’atenció al públic:
Dimarts i dijous, de 9.30 a 12.30 hores
 

Enllaços

-----------------------------------