NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

GRAN RECAPTE DELS ALIMENTS DE CATALUNYA 2012Els propers 30 de novembre i 1 de desembre s’organitza a nivell de Catalunya la campanya Gran Recapte d’Aliments a Catalunya 2012, promoguda pel Banc d’Aliments. Per segon any consecutiu, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt col·labora amb aquesta campanya donant suport logístic als diversos ajuntaments dels municipis del Gironès. L’objectiu és que, de forma conjunta, la societat civil de la nostra comarca es sumi per a poder recaptar el màxim d’aliments de primera necessitat i així, oferir ajuda alimentària a les persones en situació de precarietat econòmica.
 

El Consorci de Benestar Social Gironès-Salt l’any passat va participar i donar suport en el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya, que es va celebrar el 25 i 26 de novembre, recollint un total de 2.126,50 kg amb la col·laboració de nou ajuntaments de municipis de la comarca i els seus voluntaris/es. Enguany, la Fundació Banc d’Aliments organitza a uns 700 supermercats i mercats d’arreu de Catalunya una nova campanya de recollida d’aliments els dies 30 de novembre i 1 de desembre. La campanya, un any més, servirà per a recollir aliments bàsics per tal que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària.
Per a les persones que estiguin interessades en participar com a voluntaris/es, podeu descarregar el full d’inscripció a http://www.bancdelsalimentsgirona.org/ca/voluntaris, a on trobareu també més informació sobre el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya 2012.
 

Enllaços

-----------------------------------