NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Setmana de l'Activitat Física i la Salut en la Gent Gran


El Centre de Recursos a la Gent Gran de Salt organitza diverses activitats del 9 al 12 d’abril 2013 amb motiu de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut en la Gent Gran. Durant aquests dies, el Centre oferirà xerrades i tallers adreçats a conèixer de prop els beneficis que comporta l’exercici físic de forma saludable a partir del 65 anys.
 
 

El secret per a tenir una bona salut es troba fonamentalment en una bona combinació entre una alimentació responsable, l’exercici físic de forma regular i saludable, un pensament positiu, una clara aposta per les relacions intergeneracionals i perquè no, per apostar per les noves experiències. 
 
Amb aquesta línia, el Centre de Recursos per a la Gent Gran de Salt continua oferint un servei integral per a donar resposta a les necessitats bàsiques de les persones grans; amb informació, tràmits, activitats, salut i esbarjo. 
 
Per tal de tractar específicament temes relacionats amb la Salut i l’exercici físic en la Gent Gran, el Centre de Recursos ha organitzat un conjunt d’activitats del 9 al 12 d’abril de 2013, amb motiu de la Setmana de l’Activitat física i la Salut. 
 
 
XERRADA: GESTIÓ DE L’ESTRÉS el dimarts 9 d’abril a les 16.30 h
a càrrec de DipSalut.
 
XERRADA: PROPIETATS I BENEFICIS DE LES FLORS DE BACH
el dijous 11 d’abril a les 16.30 h a càrrec de Montse Gibrat.
 
TALLER D’AUTOMASSATGE el dimecres 10 d’abril a les 10.00 h
a càrrec de EUSES (Escola Universitària de la Salut i l’Esport).
 
CAMINADA I DINAMITZACIÓ XARXA D’ITINERARIS SALUDABLES
el dilluns 8 d’abril de 09.00 a 10.30 h. 
 
GIMCANA SALUDABLE el dimecres 10 d’abril a les 16.30 h.
a càrrec de Mònica Angulo.
 
 
Per a més informació, adreceu-vos al Centre de Recursos per a la Gent Gran de Salt, de dilluns a dijous de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i els divendres de 10.00 a 14.00 hores, a la plaça de la Vila de Salt s/n, telèfon 972011655, o bé accedint al seu web informatiu: Centre de Recursos per a la Gent Gran

Enllaços

-----------------------------------