NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Xerrades de l'Escoleta


De què es tracta?
 
DESCOBRIM EL MÓN DELS INFANTS
 
En néixer inicio un camí de descoberta a través dels sentits, exploro el món, oloro, toco, miro, tasto sento cada nou objecte i estímul. Per fer-ho, necessito que els adults del meu entorn familiar m’acompanyin i encoratgin a assolir noves fites. En aquest taller trobarem propostes, idees i recursos per fer plegats aquesta descoberta. Podrem conèixer com es desenvolupa cada nova capacitat (el moviment, l’expressió oral, el raonament lògic...). Serà un taller vivencial on experimentarem, jugarem, cantarem, ens mourem,aprendrem i ens divertirem junts!!!
 
 
EDUQUEM AMB RESPECTE
 
En aquest taller farem un recorregut pel procés evolutiu d’infants de 0 a 3 anys, facilitant eines que ens ajudin a respondre a les seves necessitats educatives afectives amb respecte i comprensió.
 
 
DE LA PARELLA A LA FAMÍLIA
 
En aquesta xerrada es dóna l'oportunitat a la parella d'adonar-se de com està constituïda la seva relació, quins rols ocupen cadascun dels membres, aprendre què passa quan neix el bebè, com canvia la relació... Es donaran eines per gestionar els canvis, el que vagi emergint i eines per enfortir la relació. Les parelles podran obtenir una visió clara del que hi ha, del que hi podrà haver i marxaran amb un "maletí" de recursos interessants.
 
 
Durada: Les xerrades són de 2 hores de durada
 
 
Qui pot accedir? 
 
Pares, mares o tutors d’infants entre 0 i 3 anys. Les xerrades es fan sense els infants. 25 famílies per grup.
 
 
On em puc adreçar?
 
CONSORCI DE BENESTAR SOCIAL GIRONÈS-SALT
 
Adreça electrònica: equip.tecnic@cbs.cat
 
 

Enllaços

-----------------------------------