NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Primera trobada Intercultural d'Iniciatives i d'IntercanviUnes 130 dones de Salt van participar a la primera trobada Intercultural d’Iniciatives i d’Intercanvi entre les dones de Salt, el passat dissabte 1 de juny de 2013. L’Acte, que va tenir lloc a l’Auditori de la Coma Cros de Salt, tenia com objectiu oferir un espai de relació, d'intercanvi i d'informació per a compartir inquietuds, preocupacions, interessos, que en aquest cas, estaven relacionats amb l'habitatge i els serveis socials. 
 
L'Àrea d'Integració i Convivència de l'Ajuntament de Salt, conjuntament amb el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consorci de Benestar Social del Gironès-Salt, el Programa Integral d'Acollida Comarcal del Gironès i l'Associació Dones d'Amal, van organitzar el dissabte 1 de juny les primeres jornades interculturals d'iniciatives i d'intercanvi entre les dones de Salt a l'Auditori de la Coma Cros.

Aquestes jornades tenien com a objectiu oferir a les dones de Salt un espai de relació, d'intercanvi i d'informació a on poder compartir les seves inquietuds, preocupacions, interessos. En aquesta primera edició els temes seleccionats varen ser l'habitatge i els serveis socials. Però, més endavant es tractaran temes com és ara l'educació dels fills, la salut, etc. 
 
El programa de les Jornades va contemplar una sessió informativa sobre temes relacionats amb l'habitatge i el nou enfocament de les polítiques públiques a l'àmbit social. En aquest marc, es va presentar també el Projecte EFCI Dones Emprenedores de la Fundació Plataforma Educativa i la Fundació Utopia, com a experiència innovadora que promou l’esperit emprenedor i els talents creatius personals per al desenvolupament socioeconòmic de les dones de SALT. 
 
L’acte va servir alhora per a presentar les diferents entitats de dones que actualment són actives al nostre territori, així com les diferents iniciatives d'intercanvi que realitzen entre elles per tal de donar-les a conèixer i possibilitar la seva transferència.

Enllaços

-----------------------------------