NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Teatre-fòrum sobre xarxes socials i assetjament virtual

Joves de Salt participen en un Teatre-fòrum sobre xarxes socials i assetjament virtualEl teatre de Salt és l’escenari dimarts, 4 de juny de 2013 a les 9.15 hores del matí, de la representació de l’obra M’AGRADA de la companyia barcelonina DesGarbo. M’AGRADA és un espectacle de Teatre-Fòrum en el qual s’aborden la relació entre els joves i la tecnologia, l’assetjament virtual i la gestió de conflictes i l’abordatge que se’n fa des de la comunitat educativa. L’acte, que compta amb la participació de 170 joves de 4rt d’ESO de SALT, és organitzat per l’Ajuntament de Salt a través del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i compta amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de l’entitat IDENTITATS.
 
L’Ajuntament de Salt a través del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, i amb el suport del Departament d’Ensenyament i l’entitat d’IDENTITATS, organitza pel dimarts, 4 de juny a les 9.15 hores al Teatre de Salt, un teatre-fòrum per a 170 joves de 4rt d’ESO dels diferents centres de secundaria del municipi. L’acte compta amb la representació de l’obra M’AGRADA de la companyia DesGarbo, en la qual els actors interactuen amb el públic amb l’objectiu d’abordar temes com la relació que els i les joves tenen amb la tecnologia, els seus usos i abusos, l’assetjament virtual, la frontera entre allò públic i allò privat, i l’escletxa digital inter-generacional, l’escletxa digital de gènere i la gestió de conflictes i l’abordatge que se’n fa des de la comunitat educativa.
 
M’AGRADA explica la història de la Lea, una noia que li encanta la tecnologia. La seva vida, i sobretot les seves relacions, giren al voltant de Facebook i altres xarxes socials, que li permeten relacionar-se amb la gent de dins i fora del seu institut i descobrir noves formes d’intimitat. Un bon dia, decideix penjar unes fotos intimes en un grup de Facebook. Els seus amics, l’Anna, el Blai i en Milo intentaran parar-ho, però creuen que és massa tard. Algú, amb una identitat falsa, té el material indispensable per fer-ne un mal ús.
 
L’acte forma part d’una acció conjunta entre els serveis socials de Salt i el Departament d’Ensenyament, per tal que, a través del teatre social, els joves treballin aspectes com l’ús i abús de les tecnologies i les relacions interpersonals a través de la xarxa. 
 

Enllaços

-----------------------------------