NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

El president d’una de les regions més importants de Gambia visita Salt

El president de la regió de Basse-Upper River de Gàmbia, Omar Sompo Ceesay, va visitar el 17 de setembre de 2013 el municipi de Salt. Sompo va ser rebut a l’Ajuntament per la tinent d’alcalde i regidora de l’Àrea d’Atenció a les Persones, Fanny Carabellido, i va aprofitar la seva visita per a conèixer de prop el projecte de cooperació internacional amb el seu país que es portarà a terme des de Salt. Aquest projecte és fruit d’un conveni signat recentment entre l’Ajuntament i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. 
 
El dimarts 17 de setembre, la tinent d'alcalde i regidora de l'Àrea d'Atenció a les persones de l'Ajuntament de Salt, Fanny Carabellido, i la gerent del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, Cari Castillo, van rebre a l'Ajuntament de Salt al senyor Omar Sompo Ceesay, president de la regió de Basse-Upper River, una de les més importants de Gàmbia.
 
Sompo va venir a Catalunya per participar al Seminari de Migracions i Governs Locals organitzat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, els 12 i 13 de setembre. Aprofitant la seva estància, va voler reunir-se amb les representants de les entitats de gambians i gambianes de diferents municipis de Catalunya a on actualment es porten a terme projectes de cooperació internacional amb el seu país.
 
L’Ajuntament de Salt ha signat aquest mes de setembre un conveni de col·laboració amb al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per portar a terme un projecte de cooperació amb Gàmbia. El projecte és una experiència pilot que té com a objectiu fer compatible el retorn voluntari amb la recerca d'estratègies de codesenvolupament. Per aquest motiu, el president d’aquesta regió gambiana ha visitat Salt per ampliar el seu coneixement entorn a aquest projecte i compartir idees, informació i impressions amb els responsables municipals i els representants de les entitats gambianes de Salt.

Enllaços

-----------------------------------