NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

600 infants i adolescents de SALT participen als actes pel 25N

Un total de 614 infants i adolescents de Salt han participat en els diversos actes que, l’Ajuntament de Salt i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, han organitzat amb motiu de la commemoració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per a la Eliminació de la Violència envers la Dona. Els organitzadors ho qualifiquen de tot un èxit, degut a que enguany s’ha volgut posar èmfasi a la prevenció, i l’alta participació ha esdevingut un requisit indispensable per tal d’assolir els objectius dels actes programats.

 
El Servei d’Informació i Atenció a les Dones SIAD de Salt del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt ha organitzat, amb la col·laboració de les àrees d’Integració i Convivència i de Joventut de l’Ajuntament de Salt, un conjunt d’activitats amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Enguany s’ha posat èmfasi en la prevenció i totes les activitats han estat adreçades a infants, adolescents i joves del municipi de Salt. En aquest sentit, s’han assolit totes les previsions d’èxit, i és que uns 614 infants i adolescents de Salt han participat en les activitats programades, que generalment han estat adreçades a construir relacions afectives sanes i a promoure la no discriminació per raons de gènere.
 
Per activitats, un total de 450 nens i nenes de 6 a 12 anys han participat en el taller Cors amb missatge que s’ha portat a terme en el marc del Programa JUGUEM. Els participants han dissenyat i confeccionat un gran llaç fent amb cors amb missatges, el qual s’ha penjat a la façana de l’Ajuntament de Salt i que s’exhibirà durant tota la setmana. D’altra banda, aquests infants conjuntament amb 25 nois i noies del Centre Obert Infantil de Salt, durant les tardes d’aquesta setmana han participat en jocs no sexistes; jocs cooperatius per a la NO discriminació per raó de gènere.
 
Finalment, conjuntament amb l’Associació Identitats, s’ha organitzat la representació de l'obra És de Conya? de la companyia de teatre NUS. L'espectacle, que va tenir lloc divendres, 22 de novembre a l'Auditori de la Coma Cros de Salt, ha comptat amb l’assistència de 137 alumnes de 3r i 4rt d’ESO dels IES Salvador Sunyer i Vallvera de Salt. L'obra estava especialment adreçada a un públic adolescent, perquè és de vital importància tractar la violència de gènere amb els qui comencen a entrar en el món de la parella.Enllaços

-----------------------------------