NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Conferència entorn al trauma psicològic

El Consorci de Benestar Social Gironès-Salt ha organitzat pel divendres dia 31 de gener de 2014 una conferència sota el títol “Trauma psicològic: un fenomen fisiològic amb conseqüències psicològiques”. La xerrada, que es portarà a terme a la Sala d’Actes de l’Hospital Santa Caterina de Salt de 10:00 a 13:00 hores, serà impartida per Mario Salvador, psicòleg especialista en psicoteràpia integrativa. 
 

La sala d’actes de l’Hospital Santa Caterina de Salt, serà l’escenari divendres 31 de gener de 2014, de la conferència “Trauma psicològic: un fenomen fisiològic amb conseqüències psicològiques”. La xerrada, que es portarà a terme de 10:00 a 13:00 hores, serà impartida per Mario Salvador, psicòleg especialista en psicoteràpia integrativa i codirector d’ALECES, Institut de Psicoteràpia Integrativa i de Brainspotting Espanya, i professor en diversos màsters de psicoteràpia integrativa a Espanya i en altres països d’Europa i Sud-Amèrica.
 
La conferència es gratuïta i oberta a tothom que hi pugui estar interessat. Amb tot, està específicament destinada a professionals de diferents serveis que treballem amb usuaris/àries que poden haver patit situacions traumàtiques de diferent tipus (violència masclista, situacions de maltractament físic o psicològic, entre d’altres). 
 
La conferència serà prèvia als dos mòduls que ha organitzat el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt relacionats en la Psicoteràpia d’Integració i el reprocessament del trauma.
  1. Bases para el tractament psicològic del trauma (inici 14 de febrer)
  2. Tractament i reprocessament del trauma (Brainspotting) (inici 2 de maig)
 
Per a qualsevol informació cal posar-se en contacte amb:
 
Consorci de Benestar Social Gironès-Salt
Equip d’Assessorament Tècnic de la Direcció d’Atenció a les Persones
Tel. 972235105 (de 9 a 14 hores)

Programa
 

Enllaços

-----------------------------------