NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

I Concurs de fotografia “La imatge de la Igualtat”El Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt col·labora, conjuntament amb diverses entitats de Salt, amb el Primer concurs de fotografia amateur “La imatge de la igualtat” que organitza l’Àrea d’Integració i Convivència de l’Ajuntament de Salt i la Fundació Atenea.
 
 
El Concurs forma part del conjunt d’activitats organitzades amb motiu del dia internacional de la dona, el dia 8 de març. L’objectiu del concurs és sensibilitzar la població del municipi de Salt per a la igualtat entre homes i dones, a través de l’acció artística que aporta la fotografia.
L’Àrea d’Integració i Convivència de l’Ajuntament de Salt i la Fundació Atenea han convocat per enguany la primera edició del Concurs de Fotografia Amateur “La imatge de la igualtat”. La iniciativa compta amb el suport i col·laboració del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de Salt, així com l’Associació Els Dracs i CIV (Comerciants i Veïns), la Casa de Cultura Les Bernardes, l’Agrupació Fotogràfica de Salt i l’Associació Identitats.
 
 
L’objectiu del Concurs és promoure la sensibilització de la població del municipi de Salt cap a la igualtat entre homes i dones mitjançant la fotografia, amb motiu del Dia internacional de la Dona, que es celebra el 8 de març. L’activitat està pensada en seguir insistint en la sensibilització de la població en quant a la igualtat entre homes i dones, a través d’accions que promoguin la participació directa en la promoció de la no discriminació per raó de gènere. El dia 8 de març, de fet, representa una celebració a nivell internacional que permet reflexionar a favor de les igualtats entre les persones i dels drets humans.
 
El I Concurs de Fotografia Amateur “La imatge de la igualtat” busca apropar la defensa de la igualtat de gènere a través de la cultura, demostrant que continua sent un instrument molt vàlid de conscienciació social.
 
El termini d’admissió dels diversos treballs és el dilluns dia 10 de març de 2014 i podeu consultar les bases del Concurs aquí.

Enllaços

-----------------------------------