NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Actes en motiu del Dia Internacional de la Dona

L’Ajuntament de Salt, conjuntament amb el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, ha organitzat un conjunt d’activitats en commemoració del dia internacional de la dona, el dissabte dia 8 de març. L’Auditori de la Coma Cros serà l’escenari, el mateix dia 8 de març a les 12 hores del migdia, de l’activitat VEU DE DONA, en la qual la periodista Marina López entrevistarà a Sor Clara Villoslada, filla de la Caritat i Fundadora de La Casita. L’activitat forma part d’una iniciativa de l’ICD que en aquesta ocasió compta amb el suport del SIAD de Salt, amb l’objectiu de visibilitzar les valuoses aportacions de determinades dones de la nostra societat en qualsevol àmbit. Per d’altra banda, l’Àrea d’Integració i Convivència de l’Ajuntament de Salt, amb col·laboració del SIAD de Salt i diverses entitats del municipi, ha organitzat el primer concurs de fotografia amateur sota el títol “La imatge de la igualtat” que té com a finalitat principal sensibilitzar a la població de Salt cap a la igualtat entre homes i dones a través de l’acció artística. 

L’Ajuntament de Salt conjuntament amb el SIAD del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt ha organitzat, en motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març), un conjunt de d’activitats que tenen com a objectiu treballar la igualtat de gènere i reconèixer la tasca de dones que, per la seva aportació professional i personal, han estat rellevants a la nostra societat. 
 
En primer lloc, l’Institut Català de les Dones i el SIAD de Salt, amb el suport de l’Ajuntament de Salt, han organitzat per aquest dissabte, 8 de març a les 12 hores a l’Auditori de la Coma Cros, l’activitat VEU DE DONA. La iniciativa forma part d’un cicle d’entrevistes a dones significatives per tal de fer conèixer les seves aportacions a la societat i com les ha condicionat el fet de ser dones. L’activitat, impulsada per l’ICD amb el suport dels diversos SIAD de Catalunya, pretén donar visibilitat al paper de les dones en tots els àmbits de la societat: científic, esportiu, cultural, social, econòmic, etc. A Salt, s’ha triat per a la primera de les entrevistes a Sor Clara Villoslada, per la seva important tasca social al municipi al llarg d’aquests darrers 30 anys al capdavant de "La Casita", un recurs socioeducatiu i de lleure en el qual ella ha treballant amb constància i il·lusió per a millorar el benestar dels infants de Salt i llurs famílies. L’entrevista serà realitzada per Marina López, periodista de Salt que treballa per l’Agencia Catalana de Notícies. L’activitat, que comptarà amb l’assistència de diverses autoritats municipals, serà enregistrada per la Televisió Vila de Salt amb l’objectiu d’editar un material audiovisual per a la seva posterior difusió. 
 
En segon lloc, l’Àrea d’Integració i Convivència de l’Ajuntament de Salt i la Fundació Atenea, amb la col·laboració del SIAD de Salt i diverses entitats del municipi, han organitzat també amb motiu del dia internacional de la dona el Primer concurs de fotografia amateur “La imatge de la igualtat”. L’objectiu del concurs és sensibilitzar la població del municipi de Salt per a la igualtat entre homes i dones, a través de l’acció artística que aporta la fotografia. Les bases del concurs es poden consultar aquí i el termini d’admissió dels diversos treballs és el dilluns dia 10 de març de 2014. 
 

Enllaços

-----------------------------------