NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Cicle de xerrades taller: Gaudeix del teu fill/a


De què es tracta?

Xerrades i tallers per facilitar eines educatives a les mares i/o pares per millorar les habilitats parentals i les relacions materno-filials.
Les xerrades que s’ofereixen són en relació als Límits, Rabietes i els Talles són de massatges i de postures.


LES RABIETES

Quan el nostre fil/a està fent una rabieta, com podem actuar per ajudar-lo? Com es sent ell? Com ens sentim nosaltres? Què podem fer? Oferim un espai per parlar sobre aquests temes i intentar buscar respostes (i no receptes màgiques). Un espai on compartirem vivències i poder veure que no som els únics que ens trobem en aquestes situacions.


ELS LÍMITS

Perquè cal posar límits? Com han de ser els límits? Sabem utilitzar el “no”? els nens/es necessiten normes i límits ben definits, però també espai suficient per desenvolupar-se en llibertat. Donar-los cada cosa en la mesura justa és el major repte al que ens enfrontem pares/mares i educadors/es.MASSATGE INFANTIL

Coneixes la tècnica del massatge infantil? Coneixes els seus beneficis? Coneixes diferents maneres de relacionar-te amb el teu fill/a? T’oferim l’oportunitat de descobrir-ho conjuntament amb el teu fill/a. Dues sessions que ens serviran d’introducció i de tastet per començar a conèixer què és i què significa el massatge infantil.


COM AGAFAR EL TEU FILL/A I CUIDAR EL TEU COS

Vols gaudir del teu fill però sense acabar esgotats? Cada vegada és més gran i no puc amb ell! Ningú fabrica les coses pensant en els pares amb criatures!. Aprèn com portar el dia sense fer tants esforços simplement, modificant la manera de fer les activitats quotidianes. Podràs descobrir que les tasques es poden fer de moltes maneres per tal de cuidar-te i poder gaudir d’altres moments familiars i socials. 


Qui hi pot accedir? 
Famílies amb fills/es de 0-6 anys
On en puc adreçar?
CONSORCI DE BENESTAR SOCIAL GIRONÈS-SALT
Adreça electrònica: equip.tecnic@cbs.cat

Enllaços

-----------------------------------