NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Els Centres Oberts de Salt estrenen pàgina web


Els Centres Oberts Infantils de Salt han estrenat una nova pàgina web amb l’objectiu que esdevingui una plataforma de difusió dels serveis i les activitats que es duen a terme en aquests equipaments municipals. 

La web té com a objectiu informar de la tasca dels Centres Oberts a entitats, professionals, estudiants, etc, i a la vegada, esdevenir una plataforma de comunicació pels propis menors dels Centres i les seves famílies.


Els Centres Oberts de Salt són un servei diürn, d’iniciativa social i municipal, que realitza una tasca socioeducativa en el temps lliure, donant suport, estimulant i potenciant l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, i la socialització dels nens i nenes del municipi de 6 a 14 anys. Des d’aquesta perspectiva, com a recurs dels serveis socials, es converteix en un lloc de trobada per a nens i nenes del municipi per a realitzar processos d’integració i socialització.

Per tal de poder difondre els serveis i activitats que es duen a terme, els Centres Oberts de Salt han estrenat enguany la seva pròpia pàgina WEB com a nova plataforma de difusió i informació d’aquests equipaments, adreçat als propis menors i a les seves famílies, així com a professionals, entitats del sector, estudiants, etc.

La Web compta amb dues parts diferenciades: una part informativa entorn a l’equip de professionals que en formen part, el servei que es presta com recurs públic i la metodologia de treball que es porta a terme en les diferents activitats programades. Per altra banda, s’inclou un espai més dinàmic i interactiu en el qual els menors podran veure les activitats que realitzaran, i també les que s’han fet, i a la vegada podran fer els seu propis comentaris.

 Per a més informació podeu consultar la pàgina web a la següent adreça: 

Enllaços

-----------------------------------