NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

JORNADA DE FORMACIÓ SOBRE VIOLÈNCIA DE GÈNERE


Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i l’Àrea d’Integració i Convivència de l’Ajuntament de Salt, han organitzat la formació: 

Nens i Nenes que pateixen Violència de gènere a la parella 

Divendres, dia 18 de desembre de 2015 de 9.00 a 14.00 hores Sala Auditori de la factoria cultural Coma Cros de Salt 

 La formació anirà a càrrec del Sr. Raúl Lizana Zamudio Psicòleg , Doctor i Magisteri en Psicopatologia Infanto juvenil, formador de professionals en intervenció en violència de gènere (TAMAIA, EXIL, UAB... entre d’altres) i Supervisor de diferents equips especialitzats en intervenció amb dones víctimes de violència masclista. Lizana és autor de diferents publicacions, a destacar el llibre “A mi también me duele – Niños y niñas víctimas de la violencia de género en la pareja” Ed. GEDISA (2012).

Aquesta formació va adreçada a professionals i tècnics de diferents serveis i entitats (serveis de salut, educatius, policials, serveis socials, professionals de l’àmbit judicial, membres d’entitats o associacions de dones, etc...) que treballin directa o indirectament amb infants i joves o amb dones que puguin haver patit o que estiguin patint situacions de violència masclista.

Per a formalitzar la inscripció, cal enviar un correu electrònic a l’adreça siad@cbs.cat en el qual cal indicar el nom i cognoms, càrrec i organisme del qual es pertany.

Per a més informació, CONSULTEU el programa de la Formació

.


Enllaços

-----------------------------------