NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

CAPRABO col·labora amb el Programa d’Aliments del Gironès


Caprabo, S.A. ha realitzat la donació de 500 unitats de bosses de ràfia de manera desinteressada al Programa d’Aliments de la Comarca del Gironès. Aquest fet facilitarà poder oferir una millor qualitat en el servei d’entrega d’aliments, adreçat a les persones beneficiàries d’aquesta ajuda.


El projecte Rebost Comunitari forma part del Programa Comunitari d’Aliments de la Comarca del Gironès elaborat pel Consorci de Benestar Social Gironès-Salt. Aquest programa es sosté en tres eixos bàsics que s’interrelacionen entre sí: el Rebost Comunitari, l’Espai cuina i l’Hort Social i Comunitari. La finalitat del Programa és treballar de manera transversal el repartiment d’aliments abordant-lo des de la formació, la responsabilitat personal, la cooperació, la participació, la cohesió social, les relacions entre veïns i les relacions entre diferents generacions, des d’una vessant educativa i comunitària i sempre en col·laboració amb els Ajuntaments.

Principalment, el Rebost Comunitari es centra en abordar la problemàtica que pateixen moltes famílies de la Comarca que no poden adquirir aliments, degut a la situació econòmica que pateixen. Se’ls hi ofereixen aliments per atendre aquesta necessitat bàsica mitjançant l’acompanyament que reben des dels Serveis Socials municipals i se’ls apodera per tal que puguin sortir de la situació en que es troben.

Aquests aliments, provenen del Programa d’Ajuda Alimentària del Fons d’ajuda Europeu per a les Persones més Desfavorides (FEAD), el qual té com a objectiu principal promoure la cohesió social i disminuir la pobresa a la Unió Europea. Una de les accions a dur a terme és donar resposta a la necessitat bàsica en alimentació per a persones que es troben en situació de vulnerabilitat socioeconòmica i no poden cobrir aquesta necessitat. Per a més informació, consulteu el díptic del Rebost Comunitari:


Enllaços

-----------------------------------