NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

ROCALBA S.A. col·labora amb el Projecte Horts Socials i Comunitaris del Gironès


Rocalba S.A. ha realitzat una donació de llavors d’hortalisses, plantes aromàtiques i de bulbs al Projecte dels Horts Socials i Comunitaris de la Comarca del Gironès i Salt. Aquest acte desinteressat facilitarà oferir llavors a les famílies i persones participants dels 8 horts que ja estan en funcionament al Gironès, concretament als municipis de Cervià de Ter, Aiguaviva, Celrà, Cassà de la Selva, Llagostera, Quart, Sant Gregori i Salt.


La sembra d’aquestes llavors es portarà a terme en els diferents hivernacles depenent del producte cultivat en cada municipi. A més, aquest donatiu servirà per a complementar la formació que es porta a terme en el projecte, ja que permetrà estudiar el desenvolupament de la hortalissa des del seu inici (amb la sembra) fins el seu final (amb la seva recollida).

El projecte d’Horts Socials i Comunitaris forma part del Programa Comunitari d’Aliments de la Comarca del Gironès del Consorci de Benestar Social del Gironès–Salt, el qual treballa de forma transversal una necessitat bàsica com són els aliments des de la formació, la responsabilitat personal, la cooperació, la participació, la cohesió social, les relacions interveinals i les relacions intergeneracionals, des d’una vessant educativa i comunitària.

Els Horts Socials i Comunitaris són una iniciativa d’integració i col·laboració ciutadana, i es dóna l'oportunitat a famílies amb dificultats socioeconòmiques d’auto produir productes d'horta a través de la creació d’una xarxa d’Horts Socials i Comunitaris per l’autoconsum.

Enllaços

-----------------------------------