NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Els nois i noies del Centre Obert de Salt visiten el FC Barcelona


El proper diumenge, dia 1 de maig de 2016, els setanta nois i noies del Centre Obert de Salt visitaran les instal·lacions del FC Barcelona per a participar a la Jornada Social impulsada per l’àrea social del FC Barcelona i la Fundació Probitas. La jornada, que es va presentar aquest dimarts a les famílies, té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar als menors més vulnerables de 8 a 12 anys sobre bons hàbits alimentaris, higiene i conducta a través de l’esport. 

L’auditori de la Coma Cros va ser l’escenari ahir dimarts, dia 26 d’abril, de la presentació de la Jornada Social que han preparat la FC Barcelona i la Fundació Probitas pels nois i nois del Centre Obert i el Casal Obert de Salt. L’acte, que va comptar amb l’assistència una seixantena de famílies, va servir per a explicar els objectius d’aquesta jornada participativa que es portarà a terme aquest diumenge, dia 1 de maig de 2016. Entre les activitats programades, els joves participaran en una sessió teòrica sobre hàbits higiènics i nutricionals, faran una visita pel museu del FC Barcelona i participaran a una sessió tècnica de FutbolNet.


L’acte de presentació va comptar també amb la participació de l’exjugador i director esportiu de Fem Valors Socials, Paco Clos, que va explicar la seva experiència com a futbolista i la importància que han tinguin els valors del club per a la seva vida personal i esportiva.


L’àrea social del Futbol Club Barcelona i la Fundació Probitas impulsen el projecte Jornades Socials amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar als menors més vulnerables de 8 a 12 anys sobre bons hàbits alimentaris, higiene i conducta a través de l’esport.Enllaços

-----------------------------------