NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Les AMPA i el Grup Escolta celebren una festa per a promoure un SALT millorEl proper divendres 27 de maig a les 17:30 hores de la tarda a la Plaça del Mercat de Salt tindrà lloc l’acte “Què puc fer jo per un Salt millor?”, que servirà com a cloenda de l’activitat que diverses associacions i entitats de lleure del municipi han dut a terme per a promoure la participació ciutadana i millorar la convivència a Salt. Amb aquesta iniciativa, promoguda per la Xarxa educativa per la Convivència (XEC), les AMPA de les escoles Gegant del Rec, Pompeu Fabra, El Veïnat, Les Deveses i La Farga, juntament amb el Grup Escolta Sant Cugat, han volgut plasmar, a partir d’iniciatives creatives, les seves propostes per a millorar la qualitat de vida a Salt.


Durant l’acte es mostraran els treballs que han elaborat tant les AMPA com el Cau, s’explicarà un conte i s’oferirà un berenar saludable a totes les persones que hi assisteixin.

Aquestes entitats formen part de Xarxa Educativa per la Convivència (XEC), un espai obert a la participació de diferents grups, entitats i persones a títol individual que treballen per a millorar les condicions de vida de la infància, l’adolescència, la joventut i les famílies del municipi de Salt. La XEC s’emmarca dins de l’estructura del Pla Comunitari d’Infància, Joves i famílies de Salt, i una de les línies de treball que mereix més esforços és l’enfortiment de les entitats educatives com ara les AMPA, en tant que espai clau per potenciar la vinculació entre les famílies i les escoles.

El Pla Comunitari d’Infants, Joves i Famílies de Salt, es porta a terme al municipi gràcies al treball col·laboratiu entre el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, (impulsat l’Obra Social “la Caixa” i desenvolupat pel Casal dels Infants), l’Ajuntament de Salt, el Consorci de Benestar Social Gironès–Salt i el conjunt de recursos educatius i socials del municipi. 


Enllaços

-----------------------------------