NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Salt ha acollit la segona edició del Cicle de Formacions "Enfortint el codesenvolupament"


El regidor d'Acció Social de l'Ajuntament de Salt, Sr. Ferran Burch i González, va clausurar el passat dissabte 22 d'octubre a la Coma Cros la segona edició del Cicle de Formacions sobre l'elaboració de projectes de cooperació. Aquest cicle de formacions s'adreçava a entitats de codesenvolupament i ha estat organitzat pel Fons Català de Cooperació al Codesenvolupament i la Coordinadora d'ONG solidàries amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Salt i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.


En aquesta edició han participat a prop de 40 persones representants d'entitats estrangeres de països com Senegal, Mali, Hondures o Gàmbia. Es tracta d'associacions que realitzen o volen realitzar projectes de cooperació als seus països d’origen. Moltes d'aquestes entitats coneixen de primera mà els principals problemes de desenvolupament local, però es troben amb dificultats al moment d'omplir les sol·licituds de subvencions de cooperació i codesenvolupament. Aquest cicle de formacions ha volgut donar resposta a aquesta necessitat.
Durant les formacions, els participants han pogut aprendre els diferents aspectes relacionats amb la gestió de projectes de cooperació al desenvolupament. Aspectes relacionats amb la identificació del projecte i de l’estratègia d’intervenció, la construcció del marc lògic, la planificació de les activitats del projecte, l'elaboració del pressupost, l'avaluació o la introducció de la perspectiva de gènere i de drets humans en la redacció dels projectes, entre d'altres.

Enllaços

-----------------------------------