NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Els joves del Centre Obert de Salt participen al Gran Recapte d’Aliments


5 joves del Centre Obert de Salt van participar el divendres, 25 de novembre del 2016, com a voluntàries al Gran Recapte d’Aliments. Acompanyades per una de les educadores socials del centre, les noies varen estar de les 17.00h a les 21.00h al Mercadona de Salt. Hi varen participar de forma lliure i voluntària, ja que el divendres a la tarda no assisteixen habitualment al centre, i van expressar sentir-se molt satisfetes amb la seva participació i van demanar de poder participar en d’altres iniciatives. 


A més de la col·laboració d’aquestes noies del Centre Obert de Salt, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt cada any ha participat estretament amb la campanya del "Gran Recapte d'Aliments", organitzada pel Banc d'Aliments i que enguany s’ha dut a terme els dies 25 i 26 de novembre de 2016

Un cop finalitzada la campanya, els aliments seran distribuïts a les entitats benèfiques o socials, o a les administracions receptores, com és el cas del Consorci, les quals s’encarregaran de fer-los arribar a les famílies que es troben en una situació de precarietat econòmica.

Un any més, el Gran Recapte d’Aliment de Catalunya ha superat les quatre tones d’aliments. El Gran Recapte d’Aliments és una campanya massiva de recollida d’aliments per ajudar a donar resposta a les urgències alimentàries del nostre entorn i que, per setè any consecutiu, organitzen els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya. L’objectiu de la iniciativa és recollir aliments nutritius de llarga durada (com són l’oli, la llet, els llegums cuits i les conserves de peix i de carn), i sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya sobre la realitat actual de pobresa al nostre país.


Enllaços

-----------------------------------