NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Nova posada en marxa del servei d’assessorament jurídic del SIAD Gironès-Salt


El Consorci de Benestar Social Gironès-Salt ha posat en marxa de nou el servei d’assessorament jurídic del SIAD Gironès-Salt. El servei, obert al públic des del 14 de febrer de 2017, té com a objectiu oferir assessorament legal i jurídic a qualsevol dona dels municipis del Gironès i de Salt (amb l’excepció de la ciutat de Girona) que ho sol·liciti.La jurista del SIAD Gironès-Salt ofereix assessorament sobre els temes següents:
  • Dret de família: separacions, divorcis, nul·litat matrimonial, mesures civils relatives als fills/es (pàtria potestat, guarda i custòdia, règim de visites, pensió d’aliments, pensió compensatòria etc…) i incompliment de les mateixes; mesures provisionals i modificació de mesures definitives.
  • Dret civil en general i reclamacions de deutes (procediments monitoris), habitatge (arrendaments, propietat horitzontal) i execucions hipotecàries.
  • Dret penal: violència masclista i informació relativa a tot tipus de delictes i procediments.
  • Dret laboral.
  • Dret Administratiu en general i assessorament en la Llei d’Estrangeria
La prestació del servei d’assessorament es durà a terme amb cita prèvia a cinc punts d’atenció situats als municipis de Salt, Llagostera, Cassà de la Selva, Celrà i Sarrià de Ter. En aquests punts d’atenció també s’hi podran adreçar dones de qualsevol dels altres municipis del Gironès en funció de la proximitat del lloc de residència o de treball d’aquestes, a fi que puguin ser ateses amb un mínim de confidencialitat.

És important que totes les demandes d’orientació i/o assessorament jurídico-legal, es portin a terme trucant al telèfon 972.201.962 del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, o bé enviant un missatge de correu electrònic a través de l’adreça siad@cbs.cat; fent-hi constar el nom, els cognoms i un telèfon de contacte, així com un breu resum del tema en relació pel qual es sol·licita l’assessorament.

 Més informació sobre el SIAD

Enllaços

-----------------------------------