NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Els tallers de fusteria “REACTIVA’T” a Celrà arriben a la seva tercera edició

El Consorci de Benestar Social del Gironès-Salt i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Celrà engeguen la tercera edició dels tallers de fusteria «Reactiva’t», una formació que s’adreça a joves d’entre 16 i 25 anys i que es troben en situació de desocupació.
Aquests tallers de  fusteria serviran per aprendre a utilitzar les eines i els conceptes bàsics de la fusteria per crear i construir mobiliaris útils per a entitats, escoles i espais públics del municipi.

El taller «Reactiva’t» també vol oferir valors a l’ofici de fusteria i al treball manual, i alhora potenciar competències i habilitats al jovent participant com ara la col•laboració i el treball en equip, la creativitat, la presa de decisions i la resolució de problemes i reforçar l’autoestima.
Els tallers s'iniciaran el dimarts 3 d'octubre, de 9.30 a 12.30 h, es realitzaran al Local Jove de Celrà i tindran una durada d’octubre a desembre. Si hi esteu interessats, podeu venir el mateix dimarts dia 3 al Local Jove i enviar un whatsapp al 637431553 per confirmar la vostra assistència.

Nota publicada, dijous 28 de setembre de 2017

Enllaços

-----------------------------------