NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

El SIAD Gironès-Salt organitza una Jornada per a professionals sobre les agressions sexuals i les violències masclistes

Amb motiu del 25N Dia Internacional contra la violència vers les Dones, el SIAD Gironès-Salt i l’Observatori Noctambul@s han organitzat una Jornada Tècnica de Formació per aquest proper divendres, 17 de novembre de 2017, de 10:00 a 14:00 hores a l’Aula 16 de la Factoria Cultural de la Coma Cros de Salt.

Sota el títol “A mi també m’ha passat”, es pretén treball de forma metodològica la detecció i la transformació de les desigualtats que generen les violències masclistes. La Jornada també estarà centrada en les violències sexuals i en la reproducció d’aquestes en l’àmbit de l’oci.

La Jornada formativa va adreçada a professionals i tècnics de diferents serveis i entitats (serveis de salut, educatius, policials, serveis socials, joventut, professionals de l’àmbit de gènere, igualtat i violència masclista, judicial, membres d’entitats o associacions de dones, etc...) que treballin directa o indirectament amb col•lectius susceptibles d'exercir o patir agressions sexuals.

L’Assistència és gratuïta i tan sols cal confirmar assistència a través d’un un correu electrònic a l’adreça siad@cbs.cat, abans del dimecres, dia 15 de novembre de 2017, a les 12.00 hores del migdia.

Nota publicada, dilluns 13 de novembre de 2017

Enllaços

-----------------------------------