NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

SALT S’ACTIVA. Jornada per a la convivència intercultural

L’Auditori de la Coma Cros serà l’escenari, el proper divendres, 15 de desembre de 2017 de les 9.30 a les 12.30 hores, de la Jornada “SALT S’ACTIVA. Una trobada per créixer junts per la convivència intercultural”. La Jornada, organitzada pel Pla Comunitari de Salt, té com a objectiu oferir un espai de trobada entre representants polítics, professionals tècnics i la ciutadania en general per tal de contribuir de forma conjunta en la cohesió social i la convivència intercultural de Salt.

Consulta aquí el programa de la Jornada


Amb l’objectiu de donar a conèixer el Pla Comunitari de Salt a la ciutadania i obrir un espai de diàleg per a contribuir a millorar la cohesió social i la convivència intercultural de Salt, s’ha organitzat per al proper divendres, dia 15 de desembre de 2017, la Jornada SALT S’ACTIVA.

La Jornada del Pla Comunitari de Salt pretén ser un espai de trobada i de participació que té un triple objectiu; promoure el diàleg entre els tres actors de la comunitat (representants polítics, la ciutadania i els i les professionals tècnics que treballen al municipi); donar a conèixer el Pla Comunitari a la ciutadania, i animar a participar a tothom que ho vulgui.

Durant el matí hi haurà dos moments ben diferenciats; d’una banda, es presentarà el Pla Comunitari, els seus objectius i el moment actual. I per altra banda, es donarà a conèixer l’acció comunitària i de cohesió social que s’està duent a terme al barri de Marianao de Sant Boi de Llobregat, i es presentaran les comissions i les propostes de treball sobre els reptes del Pla Comunitari d’Infants, Joves i Famílies de Salt.

Per tal d’assistir-hi tan sols cal formalitzar la inscripció a través del formulari a https://pcdesalt.wixsite.com/pcdesalthttps://pcdesalt.wixsite.com/pcdesalt

El Pla Comunitari de Salt és un procés a partir del qual es construeix de forma conjunta entre ciutadania, tècnics i representants polítics, les eines i l’estructura organitzativa a partir de les quals detectar, prioritzar i portar a terme les accions necessàries que han de contribuir a transformar la realitat del municipi i, per tant, a millorar la qualitat de vida de la població, amb especial èmfasi en la població infantil i juvenil.

Nota publicada, dilluns 4 de desembre de 2017

Enllaços

-----------------------------------