NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

HINOJOSA col•labora amb 1760 unitats de caixes de cartró al Projecte Rebost Comunitari

L’empresa HINOJOSA líder en el sector d’envasos i embalatges, i amb planta de producció a Sarrià de Ter, ha fet un donatiu de 1760 unitats de caixes de cartró al Projecte Rebost Comunitari del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt. D’aquesta manera, l’empresa vol contribuir a millorar el trasllat i la conservació dels lots d’aliments que es repartiran a persones amb menys recursos.

De cares al 2018, el Projecte Rebost Comunitari del Consorci preveu realitzar canvis en el circuit de repartiment d’aliments. Les diferents famílies aniran a buscar els lots al magatzem d’aliments, un cop hagin estat avisats des del SBAS referent; de manera que la funció dels serveis socials en el projecte serà la de detectar els casos, valorar-los i posar-los en contacte amb el Projecte del Rebost Comunitari.

El Projecte Rebost Comunitari del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt serveix per abordar la problemàtica que pateixen moltes famílies de la comarca del Gironès que no poden adquirir aliments degut a la situació econòmica que pateixen.

Enllaços

-----------------------------------