NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

I CONCURS D’INSTRAGRAM PER A L’EQUITAT DE GÈNERE

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març), enguany el Servei d’Informació i Atenció a les Dones Gironès-Salt del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt ha organitzat, juntament amb l'Àrea d'Integració i Convivència de l'Ajuntament de Salt, el 1er Concurs d’Instagram per a l’equitat de gènere. L’objectiu del Concurs és reflexionar a través de la fotografia sobre la desigualtat d’oportunitats entre homes i dones i la feminització de la pobresa. 

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones Gironès-Salt del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt ha organitzat, juntament amb l'Àrea d'Integració i Convivència de l'Ajuntament de Salt, una acció a través de les xarxes socials per a reflexionar sobre l’equitat de gènere, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona (8 de març).

Fins el 5 de març de 2018, de forma individual o en grup, tothom que ho desitgi pot participar al 1er Concurs d’Insgragram per a l’equitat de gènere, enviant una fotografia a través de l’etiqueta #8Mgironessalt. Les fotografies han d’estar fetes amb dispositiu mòbil, i la temàtica ha d’estar relacionada amb l’equitat de gènere, contra la desigualtat entre homes i dones i sobre la feminització de la pobresa; un fenomen cada cop més creixent en què es troben moltes dones, les quals, malgrat treballar o comptar amb alguna prestació o subsidi estatal, no compten amb els recursos suficients per a cobrir les seves necessitats bàsiques.

Les fotografies guanyadores, que es faran públiques el dia 8 de març a les 12.00 hores a l’Instragram del SIAD Gironès-Salt, obtindran vals de compra a la botiga FNAC de l’Espai Gironès de Salt.

Consulteu les bases del concurs en el següent enllaç:

Enllaços

-----------------------------------