NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Jornada sobre mesures alternatives a la sanció per a joves menors

El Servei de Prevenció i Mediació de Conflictes del Consorci de Benestar del Gironès-Salt, gestionat per VINCLE, organitza aquest mes de març una jornada tècnica en mediació sota el títol “Mesures Alternatives a la Sanció per a Joves Menors”.

L’objectiu d'aquesta Jornada, que es portarà a terme el divendres, dia 9 de març de 2018,  és poder conèixer les mesures alternatives que es poden prendre, des d’una perspectiva de justícia restaurativa, davant del consum de tòxics i actes incívics per part dels joves menors a l'espai públic.

La Jornada, que es portarà a terme el divendres 9 de març del 2018 a l’Hotel d’Entitats de Girona (C/ Rutlla, 20-22), permetrà debatre sobre les mesures que es porten a terme o que existeixen com a alternatives a la simple sanció econòmica en joves menors, i que aporten una acció educativa cap als/les nois/es i la possibilitat de donar veu a la víctima. Es tindran presents les tipologies de faltes i de delictes com la situació i característiques del/la jove menor.

La metodologia de la jornada servirà per a rebre informació, debatre i intercanviar entre els diferents serveis i experts assistents a la jornada.

L’Assistència a la Jornada és gratuïta i caldrà enviar la inscripció a través d’un correu electrònic a l’adreça: nborrell@vincle.org, indicant:

- Nom i cognoms
- DNI
- Lloc de treball 

Clica aquí per conèixer el programa de la jornada

Enllaços

-----------------------------------