NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Els joves del REACTIVA’T exposen les seves fotografies sobre els hàbits saludables i l’esport

En motiu de la "Setmana de l'activitat física i la salut" (SAFIS) de Salt, 11 nois i noies del taller de fotografia Reactiva't del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt exposen els seus treballs a l’Hotel d’Entitats de Salt.  La mostra, que es podrà visitar del 9 al 30 d’abril de 2018, conté un conjunt de fotografies treballades pels joves en relació amb els hàbits saludables i els beneficis de l'esport.

Aconseguir convertir els hàbits saludables en un estil de vida que es mantingui en el temps és un objectiu que tothom hauríem de procurar. No només per a mantenir el nostre cos i tenir una bona imatge sinó per sentir-nos sans i amb energia. Tots desitgem una vida plena, saludable i feliç, però per aconseguir-ho cal posar-hi una mica de la nostra part.

La Setmana de l'Activitat Física i la salut de Salt vol recordar cada any aquesta fita, i
els joves del Taller de fotografia "REACTIVA'T" del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, amb el suport de l’Ajuntament de Salt, s’han disposat fer-ne ressò amb una exposició durant aquest mes d’abril a l’Hotel d’Entitats de Salt.

Els joves, a través de la fotografia, s’han preguntat si realment coneixen aquests hàbits si hi posen prou de la seva part. El resultat ha estat aquesta exposició que conté  mirada una mica irònica de tot plegat mitjançant aquest missatge: "Segur que et cuides?".

Els Tallers  "REACTIVA'T"  formen part del projecte del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt que dona suport als joves mentre orienten la seva vida laboral i personal.


Nota publicada, divendres 13 de febrer de 2018

Enllaços

-----------------------------------