NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Salt fa un passeig per la memòria del municipi a través de Lluís Mateu i Riera

En el marc de les activitats programades dins del Pla Comunitari de Salt que tenen com a objectiu la recuperació de la memòria del municipi, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i l’Ajuntament de Salt han organitzat per al dijous, 26 d’abril de 2018 a les 17:00 hores, una xerrada a càrrec de l’artista saltenc Lluís Mateu i Riera. La conferència, que es portarà a terme al Centre de Recursos de la Gent Gran de Salt, servirà per conèixer de prop la trajectòria d’aquest pintor, escultor, dibuixant i escenògraf, conegut com a l’artista de la peça central de la plaça de les Llúdrigues.

Lluís Mateu i Riera, nascut a Salt l’any 1943, ha estat sempre un artista polifacètic i interessat per les capacitats creatives de la pintura, l’escultura, la poesia o el teatre.

De la seva faceta com a escultor destaquen dos grups escultòrics al municipi: el de la plaça de les Llúdrigues i el de la Font del Paradís, al parc de les Deveses. Una altra de les seves inquietuds és l’ensenyament. A partir de 1990 es fa càrrec de l'Escola Municipal d'Art de Salt, lloc en el qual hi ha combinat durant anys la docència amb la creació d’obres de gran format.


Nota publicada, dimarts 24 d'abril de 2018

Enllaços

-----------------------------------