NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Els joves del Reactiva’t participen en una mostra de contes pintats a Salt

Aquest proper dimarts dia 21 de maig, a les 18h, a la Biblioteca Iu Bohigas, s’inaugura una exposició de pintures sobre contes infantils que han fet els infants de l'Escola Municipal de Belles Arts de Salt i del projecte "Juguem?", juntament amb fotografies fetes pels joves del Taller REACTIVA'T que els han retratat al llarg de les seves sessions com a pintors. 

Sota el títol “Contes pintats” la mostra és resultat d’una experiència molt enriquidora per totes les parts. Pel que fa als joves del Reactiva't en concret ha estat molt positiu, ja que han interactuat amb d’altres infants del municipi i amb els serveis culturals d'una manera directe i, per tant, els hi ha servit per aprendre habilitats socials d'una manera vivencial, a més de conèixer nous recursos del municipi. 

El REACTIVA’T forma part del programa d’intervenció socioeducativa amb joves en situació de vulnerabilitat que el Consorci de Benestar Social del Gironès-Salt ofereix a la comarca. Són tallers on es dona l’oportunitat als joves a partir de 12 anys en general, però amb una atenció especial a aquells que per algun motiu o altre ja han deixat els estudis i encara no tenen cap feina i poden trobar-se en una situació de vulnerabilitat. S’ofereix la possibilitat, treballant en petit grup, de fer una activitat que els agradi, potenciant  les seves habilitats i capacitats i que, alhora, contribuint a millorar l’entorn del propi municipi. Es tracta doncs d’ajudar a capacitar els joves per fomentar, millorar i desenvolupar les pròpies habilitats de comunicació, expressió, assertivitat i actituds pro socials amb l’ajuda del treball socioeducatiu i el treball comunitari. 

L’exposició “Contes pintats” serà a la Biblioteca Iu Bohigas de Salt fins el 31 de maig de 2019. 

Enllaços

-----------------------------------