NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Repartiment de material pels infants i adolescents del Servei

Entre ahir i avui els Serveis d’atenció diürna de Cassà i Salt reparteixen material per fer manualitats, llibres, etc. pels infants i adolescents del Servei.

Els Serveis d’atenció diürna del Consorci són serveis d’intervenció socioeducativa que atenen infants i adolescents de 4a 16 anys de la comarca. S’adrecen bàsicament a atenció d’infants i adolescents en situació de risc fora de l’horari escolar, que dóna suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i compensa les mancances dels infants i adolescents atesos mitjançant el treball individualitzats, el grupal, el treball en xarxa i amb la comunitat. Treballen també amb les famílies dels infants i adolescents.


Durant aquest priode de confinament han tingut contacte amb els infants i les famílies coma mínim un cop a la setmana a través de videtrucades als infants, whatsapps, trucades als infants i les seves famílies... En aquestes trucades es parla bàsicament de la situació que estaven vivint els infants i les seves famílies i es dona pautes en relació a temes d’hàbits i rutines... i s’ofereix un espai als infants per parlar de com estan i com es senten.

A més s’ha passat diverses activitats i reptes perquè els infants fessin a casa, s’ha repartit targetes berenar per ajudar a les famílies .

En aquest contacte permanent han detectat la manca d’hàbits i rutines dels infants i famílies, les dificultats de fer activitats de lleure, etc. Per això han preparat diverses propostes.

Entre ahir i avui es repartirà material per fer manualitats i activitats de lleure als Serveis diürns de Salt i Cassà. Material com : llibres, llapis de colors, materials per fer manualitats, etc. Des de Cassà per exemple han preparat un horari / joc per treballar les rutines diàries amb els infants.


Nota publicada: Dijous, 30 d'abril de 2020


Enllaços

-----------------------------------