NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Acte del Dia per l’alliberament LGTBI

Dilluns, dia 28 de juny, és el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual en record dels fets succeïts a Stonewall (EUA) l’any 1969. 

Aquell dia persones transsexuals i homosexuals varen dir prou a la discriminació que havien patit durant segles i va servir, també, per a fer néixer el moviment d’alliberament LGTBI. 


Per tant, com la resta de les administracions públiques, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, ha promogut la celebració de la Diada i tant l’Ajuntament de Salt com l’Ajuntament de Sarrià de Ter s’han ofert a acollir la projecció d’un documental amb motiu de la diada per reivindicar i per defensar els drets del col·lectiu LGTBI, tenint en compte que encara es produeixen actes d’LGTBI-fòbia a casa nostra. 


Es per això que ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració per tal de fer difusió d’aquest esdeveniment organitzat a través del SAI Gironès-Salt.


ACTE:

Projecció del documental EnFemme, dirigit per la doctora en Antropologia Social i Cultural, Alba Barbé

Després de la projecció, hi haurà col·loqui amb la directora i alguns/es protagonistes del documental. 


AJUNTAMENT DE SALT

Dia: Dilluns, dia 28 de juny de 2021

Hora: 18.00 hores

Lloc: Sala Auditori – Factoria Cultural Coma Cros (Carrer de Sant Antoni, 1, de Salt)

Aforament limitat a 80 persones. Inscripció prèvia a sai@cbs.cat


AJUNTAMENT DE SARRIÀ DE TER

Dia: Dilluns, dia 28 de juny de 2021

Hora: 20.30 hores

Lloc: Edifici EL CORO (Plaça de la Font, 9, Sarrià de Ter)

Aforament limitat. Inscripció prèvia a sai@cbs.cat


Amb la projecció d’aquest documental, volem enfortir el seu reconeixement a la comunitat LGTBI i contribuir a la defensa dels drets de tots els col·lectius, amb l'objectiu d'assolir una societat lliure d’estigmes i discriminacions. 


EnFemme  tracta un tema fins ara desconegut en el cinema documental: el cross-dressing. Ofereix l’oportunitat de conèixer les històries al voltant del local que hi ha a Barcelona, el qual ofereix una porta oberta perquè, tothom que vulgui i ho desitgi, pugui vestir-se de dona. 

Enllaços

-----------------------------------