NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

AFECTACIÓ DE LA NOVA TARIFA 2.0 TD ALS BENEFICIARIS DEL BO SOCIAL

A partir de l’ 1 de juny del 2021, entrarà en vigor una nova estructura tarifària, que canvia totes les tarifes de subministrament elèctric. L’aplicació serà directa a les teves factures, sense que hagis de realitzar cap tràmit. En aquesta nota ens centrem en l’afectació que tindrà en les comercialitzadores de mercat regulat , donat que és on es troben la majoria d’usuaris que tractem des del Projecte de Prevenció i Pal·liació de Pobresa Energètica del Gironès que disposen del Bo Social. Si no et trobes dins de cap comercialitzadora del mercat regulat i no ets beneficiari del Bo Social , hauràs de contactar directament amb la teva comercialitzadora, per veure com s’apliquen les noves condicions tarifàries a la teva factura.

Què cal destacar?

  1. Per potències contractades fins a 15 kW, que inclou el sector domèstic, existirà una sola tarifa on els preus de l’energia i la potència canviaran en funció de les hores i dels dies.
  2. Es podran contractar dues potències, en dos períodes diferents.
  3. Per les potències de menys de 15 kW, no hi haurà penalització de potència, continuarà saltant l’ICP del comptador quan la potència demandada superi la potència contractada, sempre que no es tracti d’una instal·lació amb elements no interrompibles, per exemple que inclogui l’ascensor de l’escala o enllumenats públics.
  4. Les hores econòmiques per el terme energia seran sempre de 0 a 8 h i tot el cap de setmana i festius.
  5. Part de les hores més cares del terme energia en la nova tarifa , coincideixen amb les hores de generació de fotovoltaica. Per el que s’afavoreix l’autoconsum.
  6. El terme potència passa a ser més econòmic que l’actual, mentre el terme energia incrementa el seu valor.

Què puc fer?

  1. S’aconsella fer ús del rentavaixelles i la rentadora de 0 a 8 h, o durant els caps de setmana.
  2. S’aconsella escalfar l’aigua del termo elèctric de 0 a 8h o els caps de setmana.
  3. Ajustar la contractació del terme potència


Per més informació: energia@girones.catEnllaços

-----------------------------------