NOTÍCIES

Municipis

Amb la tecnologia de Blogger.

Dia Internacional de la Visibilitat TransAmb motiu del Dia Internacional de la Visibilitat Trans, l’equip SAI Gironès-Salt ha impulsat i col·laborat en diferents accions de sensibilització per a eradicar la discriminació vers les persones LGTBI+.

Una de les accions en les que el SAI ha participat va ser la Taula Rodona que, organitzada per l’Ajuntament de Vilablareix es va celebrar el passat dijous 31 de març i que va suposar un gran èxit de participació.

L’esperit de la vetllada, va ser enfocar el procés de trànsit i la transexualitat des d’una òptica optimista. Es va poder donar veu a dues persones protagonistes, de generacions diferents, que van explicar en primera persona com van viure el trànsit dins el context d’un poble petit.

Tanmateix, l’equip del SAI Gironès-Salt, en tant que servei especialitzat i referent al territori pel col·lectiu LGTBI+, va explicar quins serveis ofereix a nivell individual (assessorament jurídic o psicològic, acompanyament a persones del col·lectiu i a les seves famílies, …), i quines accions de sensibilització dinamitza de cares a franja jove (p. ex. tallers als diferents centres educatius) o a la ciutadania en general.
Enllaços

-----------------------------------